Chemfuture Protector X

Nano
Karoserie vozidel Okna a lesklé plochy Leštící účinek Konzervační účinek
Chemfuture Protector X PROTECTOR X je nový, profesionální, patentovaný NANO produkt, určený pro ošetření a konzervaci povrchů automobilů. Je složen ze speciálních povrchově aktivních polymerů, obsahujících sloučeniny křemíku, vonné a ochranné substance, s obzvláště silným přilnutím elektrostatickou molekulární vazbou až do NANO struktury (10-9 m).

POPIS

PROTECTOR X je nový, profesionální, patentovaný produkt, určený pro ošetření povrchů automobilů. Je složen ze speciálních povrchově aktivních polymerů, obsahujících sloučeniny křemíku, vonné a ochranné substance, s obzvláště silným přilnutím elektrostatickou molekulární vazbou až do NANO struktury (10-9 m).

VLASTNOSTI

Ochrana proti UV-záření, nečistotám všeho druhu (ptačí trus, hmyz, pyl ze stromů, atd.), vápenatým usazeninám, opotřebení oxidací, stárnutí (vytvrzování) zasklívacích gum. Neobsahuje vosky, silikon ani rozpouštědla. Z 90 % biologicky odbouratelný. Stálost při změnách teploty od -50 °C až do 300 °C. PH: ~7.

POUŽITÍ

PROTECTOR X je univerzálně použitelný pro veškeré materiály, jako například lakované a kovové plochy, sklo, umělé hmoty, guma, chrom atd. Na předem důkladně vyčištěný a odmaštěný povrch např. přípravkem PROCAR-WASH pc, naneste nebo nastříkejte vhodně naředěný roztok PROTECTORU X. Následně kartáčem nebo houbou zapracujte. Poté odstraňte přebytky prostředku opláchnutím, popřípadě vysušením gumovou stěrkou, umělou kůží nebo mikrovláknovou utěrkou. Díky silné elektrostaické vazbě ulpívá potřebné množství na povrchu samo. Docílíte překvapivě lesklého a hladkého povrchu, ošetřeného až do nanostruktury. Vlivem právě vytvořené separační vrstvy bude při dalším použití přípravku stejného efektu dosaženo o 80 % snadněji.

ŘEDĚNÍ

1:20 (5% roztok).

Související články

Kategorie

Rychlý kontakt

+420 739 075 399