Čisticí prostředky a přípravky Chemfuture

Produkty
Čisticí prostředky a přípravky Chemfuture Strategií firmy Chemfuture je především spokojenost zákazníka, maximální péče a technická podpora při řešení jakýchkoliv potíží. Veškeré nabízené produkty jsou na skladě a tím můžeme pružně reagovat na Vaší poptávku.

Čisticí prostředky a přípravky Chemfuture

Firma Chemfuture vyrábí v České republice kvalitní čisticí a konzervační prostředky již řadu let. Výroba těchto čisticích prostředků se opírá o osvědčené receptury, které našli oblibu u mnoha profesionálů v zahraničí a to především v Německu, Švýcarsku a v USA.

Přípravky se prodávají v menších kanystrech nebo sudech. V nabídce čisticích prostředků je přes třicet produktů, které jsou používány v různých odvětví průmyslu, potravinářství, kuchyních, hotelech, úklidových firmách, autodílnách, firmách, obchodech a domácnostech.

Paleta výrobků Chemfuture pokrývá potřeby pro strojní mytí podlah podlahovými mycími automaty v chodbách, čekárnách, výrobních halách a obchodech (také s desinfekčním a fungicidním účinkem), strojní čištění koberců a čalounění extraktory, čištění a odstraňování rzi a zoxidovaných povrchů, odstranění anorganických nečistot, mytí silně zamaštěných povrchů, motorů a všech dílenských součástí, mytí grilů, udíren a konvektomatů, odstranění organických nečistot, sanitární čištění, mytí hladkých lakovaných, glazurovaných povrchů a skel s ochrannou vrstvou, strojní a ruční mytí nádobí v gastronomických provozech a domácnostech, bezdotykové mytí osobních a nákladních automobilů aktivní pěnou, aplikaci čisticích prostředků vysokotlakými čisticími stroji, postřikovači a pěnovači nebo mytí a konzervace povrchů, nejčastěji automobilů, revolučními nano-produkty.

Strategií firmy Chemfuture je především spokojenost zákazníka, maximální péče a technická podpora při řešení jakýchkoliv potíží. Veškeré nabízené produkty jsou na skladě a tím můžeme pružně reagovat na Vaší poptávku.